Vilka är vi?

Den här bloggen är tänkt att vara en kanal för att nå läsarna med våra smarta tips och rådgivning om hur du får en bättre hälsa och välmående. Vi som skriver den här bloggen är studenter på högskolenivå som studerar inom ett hälsorelaterad ämne. Vi är studenter till hälsopedagoger, sjukgymnaster och PT. Vi vill även gästas av andra som skriver inom hälsa och tips och vårt mål är att det här ska bli landets främsta blogg inom hälsa och välmående.

För oss är det dock viktigt att du, innan du tar något beslut om din hälsa, alltid kollar med din vårdgivare. Det viktigaste du behöver tänka på är att det allt fungerar inte för alla, våra kroppar är olika och arbetar olika utifrån vilka vi är. Vissa människor har det jättelätt att träna och hålla hälsan igång medan för andra är det svårare men en sak är säker: alla kan få ett hälsosammare liv med smarta tips och rådgivning.

Vad vi inte ska gå in på den här bloggen är att rekommendera preparat eller mediciner. Våra hälsotips kommer alltid att utgå från vad du kan göra själv med din egen kropp för att uppnå ett hälsosammare livsstil.

Vi hoppas verkligen ni njuter av att läsa vår blogg!