Hejsan! 

Nu händer det spännande grejer här på Korpus! Vi har nämligen blivit tillfrågade om att vara med i designen av ett nytt cafe som öppnar snart. Kafét har ett starkt hälsofokus, både när det kommer till maten som till stora delar är vegetarisk eller vegansk och när det kommer till inredningen och interiören. Målet är att man ska känna sig lite mer fylld av energi och välmående efter ett besök hos dom.

Så nu spånar vi fritt här hur vi tänker oss det hela, många faktorer att tänka på, exempelvis budget och lokalens förutsättningar. De har redan en lokal som vi har kollat på, härligt ställe med stora fönster och mycket ljusinsläpp. Perfekt för att kunna ha många växter och skapa en luftig atmosfär. Ägarna har önskat sig en inredning i ljusa färger; just olivgröna väggar, ockrafärgade och citrongula detaljer. Det ska finnas både soffor och vanliga stolar och avskilda vrår för den som vill sitta ostört. 

Lokalen ligger intill en yogastudio så de hoppas på att många av deras besökare även kommer till caféet, ägarna har kommit överens med yogastudion om en deal som ger deras kunder rabatt om de går på bägge ställen. Som en bonus har vi även lovat att hjälpa till med andra mer praktiska detaljer, så idag har jag jämfört olika kassasystem cafe och presenterat det bästa alternativet för dom. Ska bli så kul när de öppnar och man vet att man varit en del av det och se hur det ter sig på riktigt sen, har även andra aspekter som hur man kan göra arbetsplatsen mer modern med ett miljötänk och snubblade på ett företag som heter Canea som har utbildningar inom ledningssystem utbildning som är en utbildning inom miljöarbete, kommer nog gå kursen för känner att detta kan gynna mig för andra framtida arbete

Nu ska jag göra en smoothie och sen ut på en härlig löprunda i skogen, gött.

Ta hand om er och varandra!

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *