Hej allesammans, 

Hur mår ni i vintermörkret? Själv är jag lite seg och stel i kroppen, skulle nog behöva en hel del motorolja för att smörja maskineriet. När det gäller motorer sägs det ju att man ska byta eller fylla på med olja med regelbundna serviceintervaller och att det ska vara rätt mängd motorolja man fyller på med för att underhålla motorn till maskinen.

Precis så är det även med oss människor! Vi behöver fylla på med ny energi i form av mat, träning, sömn och välbefinnande regelbundet för att fungera fint, men inte heller för mycket eller lite av det ena eller andra. Just därför har vi valt att studera hälsa från olika aspekter då det är så himla viktigt för vårt välmående. Vad är motorolja för era kroppar och själar? 

För mig just nu är det lite knaggligt att balansera det hela, säkert är boven i dramat vintern, men snart är det ju julafton så då blir det massor av ny positiv energi i form av julmys med familjen och julbord. Och då vänder det, vi går mot ljusare tider, så vips som det är är det vår igen och man kan jogga i skogen även på kvällarna.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *