Hejsan! 

Snart är det ett nytt år, låt oss hoppas att 2021 blir bättre än 2020. Våra studier har ju varit mest på distans hela året och kommer att vara det även i vår. Så vi har fått öva oss på att tänka på hälsa utifrån andra typer av arbetsmiljö än de vanliga, säkerligen användbart även i framtiden oavsett hur det blir efter pandemin.

Jag har haft en mysig jul med familjen och nu njuter jag av en veckas semester. Spenderar dagarna med att inte göra något särskilt alls, väldigt välbehövligt att få ha sådana dagar ibland; inga måsten, inget schema, ingen stress. Hoppas att ni också får vilsamma pauser emellanåt, helst flera dagar i rad så man verkligen hinner varva ner ordentligt och låta kroppen återhämta sig. 

Idag har jag tagit en skön långpromenad trots duggregnet och sedan mest slöat på soffan och googlat runt på ditten och datten. Fastnade länge på getica.se, intressant och kul att lära mig något nytt. Snart ska jag nog kolla på nån film eller läsa i boken som jag fick i julklapp. Vad gör ni för att varva ner? Särskilda tips som passar bra hemma? 

Gott nytt år, ta hand om er! 

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *